Facebook
Titel Säljande konsultchef
Plats Luleå
Jobbinformation

Om oss
BD Works är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktat mot bygg- och anläggningsbranschen. Vi förser stora och små kunder med flexibla och kostnadseffektiva personallösningar i Norr- och Västerbotten.
Vi har varit verksamma sedan 2012 och växer så det knakar. Därför behöver vi nu förstärka organisationen med en säljande konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer på ett självständigt sätt få göra dina egna affärer. Du sköter hela processen själv, från sälj till rekrytering, du kommer även ha personalansvaret för dina uthyrda konsulter.
Du kommer att vara placerad i Luleå och ditt arbetsområde är främst Norrbotten, men du bestämmer själv om du vill jobba i en större geografi.
I säljarbetet utvecklar du relationer med befintliga kunder samt arbetar med nykundsbearbetning.
Du kommer till en växande organisation där du kommer vara en betydande del i den fortsatta uppbyggnaden av BD Works AB.

Din profil
Du har erfarenhet från tjänsteförsäljning. Du har jobbat med bemanning- och rekrytering och/eller inom bygg- och anläggning. Har du erfarenhet från båda branscherna är det givetvis ett plus.
Du gillar när det måste tas snabba beslut och trivs att jobba i ett väldigt högt tempo.
För att du skall trivas hos oss bör du ha ett högt eget driv, ett entreprenörstänk och vara resultatinriktad. Då tjänsten kan innebära en del resande är B-körkort ett krav.

Förfrågningar angående tjänsten görs till Mathias Larsson 070-217 28 89 alt. mathias@bdworks.se

Välkommen med din ansökan!

Tillträde Enl. Ök.
Omfattning Heltid
Anställningsform Tillsvidare
Ansök nu