Facebook
Titel Arbetsledare anläggning
Plats Norrbotten
Jobbinformation

För kunds räkning söker vi nu en arbetsledare inom mark- och anläggning.

I rollen som arbetsledare är det du som leder och fördelar arbetet ute på projekten.
Som arbetsledare är du dagligen på plats i produktionen där allt händer. Du stödjer platscheferna med ledning av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning samt ansvarar för planering och styrning av UE.

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har bred erfarenhet av anläggning, goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende hos såväl kunder, leverantörer och anställda. Du har ett intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad och bedriver projekten enligt tidplan och budget. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta. Du har en situationsanpassad ledarstil och får medarbetarna med dig genom att skapa engagemang.

Vi ser gärna att du har utbildning som ingenjör och/eller dokumenterad och vitsordad erfarenhet som arbetsledare inom branschen. Du har god datorvana och B-körkort. Vi önskar även att du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

 

Uppdragsgivare: Anställd hos BD Works och uthyrd till kund

Plats: Norrbotten

Omfattning: Heltid med möjlighet till tillsvidareanställning hos kund

 

Förfrågningar angående tjänsten görs till Mathias Larsson 070-217 28 89 alt. mathias@bdworks.se

Tillträde Maj
Omfattning Heltid
Anställningsform Visstid
Ansök nu